DIM SUM - 7,50 euro per mandje

KAI SIEUW MAI
Gestoomde sieuw mai met kip, garnalen en waterkastanje (4 stuks)
DAI TIE SIEUW MAI
Gestoomde sieuw mai met St. Jacobsschelp, Chinese paddenstoel en lente-ui (3 stuks)
KAI KAUW CHOI KAU
Gestoomde en daarna gebakken kip kauw choi kau (3 stuks)
HA KAU
Garnalen ha kau met tobiko en wasabimayonaise (4 stuks)
jing ngau yuk bao
Gestoomd broodje met 10-spices rundvlees en foie gras (2 stuks)
HAAM YU BAO
Gestoomd broodje met bakkeljauw (2 stuks)
WOH NGAU SIEUW MAI
Wagyu sieuw mai met merg (3 stuks)

Specials

PE KING HAU NGAP €70,-
Geroosterde Peking eend om te delen vanaf twee personen
LONG HA €45
Gestoomde kreeft om te delen vanaf twee personen
HA ONG KA SI €90
Gegrilde Black Angus om te delen vanaf twee personen

GERECHTJES - €15

NGAP SHA LUT
Mihoensalade met eend en cashewnotendressing
WON TON SHA LUT
Wontonsalade met gamba en knapperige rib fingers
CHUI YIN SA MON YU PIN SAR LUT
Krokante zalmsnippers, ingelegde rijstkoekjes en gerookte viscrème
YUUT LAAM CHUN KUUN
Verse Vietnamese loempia met varkensvlees, gamba's en ijsbergsla
LEUNG KAI
Salade van gepocheerde kip met pindasaus en chili
TA TAN
Black Angus tartaar, gerookte Sriracha mayonaise en gepofte rijst
DAI HA TUO SHI
Garnalentoast met foie gras
AM CHUN PIN SAR LUT
Kwartel gemarineerd in hoisin met mango, yoghurt en baby paksoi
YUAN HOK HAI
Soft shell crab, oesterzwam, spinazie en kokosnoot
DIEM SUUN DAI HA
Krokante zoet-zure garnalen
HAT LAAP YU
Gebakken dorade met petehbonen, wortel en koriander
WOK TSAN YUEN NGAU LAU
Ossenhaas met peper, kokosnoot, zwarte knoflook, Kai Lan en koriander
SUUT YU
Geroosterde kabeljauw met boemboe Bali, kokosnootsaus en krokante kippenhuid
LING MUNG KAI
Gewokte citroenkip met zwarte peper en prei
YEUNG YUK BENG
Gebakken lamspannenkoek met mangochutney
CHAR SIU
Gesmoord varkensvlees met char siu saus en koriander
PAI KWAT
Rons beroemde spare ribs van de BBQ

DESSERTS - €9

KING THEI TAN
Surprise ei "Ron Gastrobar Oriental"
YONG CHOE KO LIC
Moelleux van chocolade met rozenwater/kardemomijs
LI TIE POE DING
Lycheepudding met mandarijnsorbet en Thaise basilicum