Promo & Events

Rons Rondje

Gedurende de zomermaanden

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer gevaren gaat worden door de grachten van Amsterdam! Speciaal voor u hebben wij een culinaire vaar- en/of fietsroute samengesteld die u langs de verschillende Gastrobars en Nacarat brengt. Op elke locatie kunt u genieten van een hapje en een drankje, ter kennismaking van onze restaurants.
Een superleuk idee voor een vrijgezellenfeest, werkuitje of gewoon een gezellige dag met je vrienden (minimaal 15 personen). Boekingen op vrijdag en zaterdag zijn onder voorbehoud. Voor vragen of reserveringen kunt u mailen naar events@rongastrobar.nl
Rons Rondje is een samenwerking met Floating Amsterdam.

Ron trakteert

6 juni t/m 31 augustus

Bij Ron Gastrobar Oriental en Nacarat kunt u alle dagen van de week genieten van 50% korting op de gerechten, bij een reservering vanaf 4 personen. Belangrijk is dat u vooraf reserveert.

Deze actie loopt van 5 juni t/m 31 augustus. We verwelkomen u graag bij Nacarat en Ron Gastrobar Oriental. Reserveren kan via de websites.

www.rongastrobaroriental.nl
www.nacarat.nl

Vroege Vork Voordeel

Lopende promotie

Geen hond in de pot vinden? Ron introduceert het Vroege Vork Voordeel – 20% korting op de rekening als je in de eerste twee uur dat het restaurant geopend is, culinair komt genieten. Klik hier voor de voorwaarden.

newsletter

follow us